Alt, hvad din forældre ikke fortælle dig om effektive møder 1

Måske var du overrasket eller selv utilfreds med, at mødet aldrig komme til at være om at én ting, som du troede, det ville være om. Alle andre holdes taler om andre ting, som du ikke kunne have passet, mindre om.
Hold læsning nedenfor og jeg vil dele nogle af de hemmeligheder, der gør møder, effektiv, energisk og fremragende. Folk spørger mig ofte til rådgive om dette emne da de har oplevet hvordan disse strategier vil jeg give dig under arbejde deres magi, når den anvendes korrekt.
Det gør ikke noget hvis du er den person, der synes at være ansvarlig for lede mødet, kalde folk sammen, booking rummet eller ej. Hvis du anser dig selv for bare en deltager på møder med intet ansvar for handlingen, er det sted at begynde! Komme ind i kampen! Hvis du ikke bidrager blokerer du. Blokerer dit møde, dit team, din corporation, fra at være alt, hvad det kunne være. Så få travlt med at være en del af gør og er ved at læse på og anvender, uanset hvad din formel rolle i dine møder er.
“Hvis jeg havde seks timers at hugge ned i et træ, ville jeg tilbringe fem timer slibning min økse”
Det er alle i udarbejdelsen, eller næsten det hele, det er bare plain simple den måde det er. Den første ting du skal gøre for at skærpe din møde økse er at afgøre, der er behov på mødet. Alt for ofte folk kaldes der bare for at være til stede. Hvis de ikke er nødvendige for input eller det vil tilføje at kvaliteten af dit forhold ved at tilbringe nogle gang ansigt til ansigt, sende dem en e-mail med info i stedet eller besøge med dem bagefter. Et godt møde Gruppestørrelse er mellem 2-12, hvis du går ud over at du er godt på vej til at have en oplysninger i stedet for et møde, det er hvis du ønsker at være effektive. Hvis din afdeling er større end dette, overveje at have en stor information og flere mindre møder.
Næste er at sørge for, at formålet med mødet klart meddeles hver deltager i mødet. Almægtige, alle vigtige og Jorden ryster spørgsmål er “Hvorfor får vi sammen denne fine mandag morgen?”. Get, som klart besvares på en måde, der giver mening og du er halvdelen måde der. Det er også en glimrende lejlighed til at bede om input om, hvad andre føler bør være på dagsordenen for mødet. Måske du har overset noget vigtigt, måske du kan ikke passe det hele i (som du bør undgå alligevel), men det kan gå til det næste møde eller give dig en fornemmelse for hvad andre mener er vigtig.
Med dagsorden du bemærker vi stadig skarphed øksen, præcisere, hvis en vare er Information, dialog eller beslutning. Information betyder en person oplyser, de andre Hør, du kunne give et par spørgsmål for at sikre oplysninger, der formidles klart, men ingen og jeg mener ingen input, ingen diskussion, ingen spørgsmålstegn ved! Dialog betyder, at du tager dig tid til at drøfte et emne, kan det være noget, som nogen input behov på. Hvis giver gode input betyder, at de andre skal forberede før mødet, Sørg for der er kommunikeret godt inden mødet. En god tommelfingerregel er, at den person at bringe varen i mødet bør gøre de mindst talende. Beslutningen betyder, at du skal beslutte noget, ved udgangen af den tildelte tid, du har brug for at have truffet en beslutning. Start enhver beslutning vare af hurtigt beslutte, hvordan du kommer til at beslutte. Stemme? Kompromis? Enstemmig? Formanden eller boss beslutter?
Det er det. Hurtig listen nedenfor har jeg for din convinience opsummeret de tre strategier, der er beskrevet ovenfor, ud af i alt ti strategier. Find de andre syv strategier i artikel 2 og 3 i denne serie på alt at din forældre gjorde ikke fortælle dig om, effektiv møder.
Quick-liste
Hvis du sprang lige her og noget nedenfor giver ikke mening, foreslår jeg du tage lidt tid ud af din travle hverdag og Læs mere om det ovenfor.
1. afklare, der er behov for på mødet
2. kommunikere formålet med mødet før mødet, bede om input
3. afklare hvis elementer er Information, dialog eller beslutning
Jeg ønsker for dig fremragende, givende og produktiv møder. Det er mit oprigtige håb om, at ovenstående vil være nyttigt for dig. Husk at møder om mennesker kommer sammen for at få tingene gjort, ikke anden vej rundt.
Markus Eriksson

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.