Brainteasers: Eller hvor mange skøre Interview spørgsmål tager det at få hyret?

Du har kigget på alle de job interview tip og teknikker. Gjorde dit hjemmearbejde og studerede alle de potentielle arbejdsgiver interview spørgsmål du kan blive bedt om. Plus, har du øvet dine svar foran spejlet og i en mock interview. Jep, er du godt forberedt kandidat klar til at vise dine ting. Hvad mere er en interviewer søger en stor kandidat ønsker?
Tja, for startere, kan de ønsker at vide:
** Hvor mange kvartaler – placeret oven på hinanden – ville det tage for at nå toppen af Empire State Building?
** Hvor mange klaver tunere er der i verden?
** Hvad al isen i en hockey rink vejer?
** Hvor mange tankstationer er der i USA?
** Hvorfor er mandehul dækker rundt i stedet for square?
** Hvis du var nødt til at slippe af med én stat, hvad ville det være?
** Hvordan gør de M & Ms?
Før du sidde der skrabe dit hoved og gad vide, hvis du har indtastet i interviewe Twilight Zone, indse, at det bliver mere og mere almindeligt, at interviewerne at bede disse former for brainteaser spørgsmål.
Hvorfor i verden er de bruger brainteasers i interviews? Fordi de søger for at få en fornemmelse af, hvordan du behandler oplysninger – hvor godt du arbejde sig igennem et problem.
Den første ting du skal gøre med en brainteaser spørgsmål er ikke fokus på kommer op med det rigtige svar. Der kan ikke være et rigtigt svar. I stedet, i dit sind, opdele problemet i sektioner (godt, første jeg vil…) og derefter brainstorme en logisk løsning højt. Arbejdsgiverne ønsker at se at du er smart og kan derfor gennem virkelige forretningsmæssige problemer og komme med løsninger.
Du kan praksis nogle brainteaser spørgsmål før interview så du vil være forberedt, hvis man kommer op. Du kan endda gøre det mens du nyder en snack. Før du pop håndfuld M & Ms ind i din mund, så spørg dig selv: “Hvordan ville jeg lave disse runde candy behandler med chokolade på indersiden og en belægning på ydersiden?”
Hmmm.
Hvordan ville du?

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.