Kreditkort-andre ydelser

Kreditkort er her at bo for de flere fordele forbundet med dem. Vi allerede kender, at kreditkort fungere som en bekvem betaling tilstand for shopping, de er mere sikkert at bære i forhold til kontanter, de hjælpe med at opbygge en kreditvurdering, som kan bruges til at få hurtig godkendelse på lån etc, og de er der for at hjælpe, når du har brug for kredit. Men der er andre fordele for som man bør være opmærksom på så godt. Lad os se hvad disse andre fordele er:
1. rejseforsikring
En masse af kreditkort har rejseforsikring indbygget i dem som en iboende funktion. Så hvis du er en af dem, der rejser hyppigt, kan denne fordel være en reel velsignelse. Dog bør du altid tjekke, hvis denne rejseforsikring er nok for dig. Også kontrollere de vilkår og betingelser forbundet med denne forsikring. Tab af bagage er noget, som næsten altid er dækket af forsikringen.
2. rabatter for rejsende
En række af kreditkortselskaber har oplægninger eller forening med forskellige hotelkæder, Biludlejning og luftfartsselskaber osv. For hyppige rejsende er dette nogle gange en af de vigtigste kriterium eller afgørende faktor for valget af et kreditkort. Disse rabatter er undertiden temmelig attraktive og dit kreditkort kan blive en penge saver for dig. Nogle gange et luftfartsselskab kan tilbyde et kreditkort også (en co-branded kreditkort for eksempel) hvor i fordelene vil være flere rejser orienteret end andre kort. Dette kunne omfatte ting som tjene ekstra miles for betaling med deres kreditkort eller anden form for præferentiel behandling osv.
3. rabat for shoppere
Hvis du er en af dem der kan lide at handle hos nogle bestemte butikker (kæder), der er dine favoritter, kan så du lide at kontrollere, hvis du har nogle yderligere fordele tilgængelige på dit kreditkort. Disse kunne være der som følge af partnerskabet eller tilhørsforhold links med Detailkæden. Når du betaler for dit køb ved hjælp af dit kreditkort, du enten få en rabat eller yderligere medlemskab belønner point. Nogle af detailkæderne flyde deres egen co-branded kreditkort for og det kunne være godt at overveje dem også.
4. medlemskab Rewards
De fleste af kredit card leverandørerne køre medlemskab rewards programmer også. Nogle af disse er gratis at deltage, mens andre måske har en lille gebyr forbundet med dem. Dem med gebyr tilbyder naturligvis mere attraktive belønninger i forhold til de frie dem. Så når du abonnerer på en medlemskab af programmet (enten eksplicit eller implicit) du begynde at optjene belønning punkter på uanset betalinger foretager du, ved hjælp af dit kreditkort. Som du samler point, bliver du berettiget til belønninger, som er baseret på antallet af medlemskab belønning punkter du holder på dit kreditkort. Du kan bytte disse punkter til attraktive gaver. Hvis du er en tung bruger af dit kreditkort, vil du samle point hurtigere. Ure, tasker, vin og en hel masse god ting kan købes ved hjælp af disse belønningspoint. Så holde styr på dine reward-point.
5. cash back
Nogle kreditkortselskaber give dig cash back mulighed for hvor-i kan du få en vis procentdel af pengene tilbage, hvis du bruger mere end et bestemt beløb på dit kreditkort. Disse er virkelig gode tilbud. Intet kan matche en ting som kontant tilbage.
Så Læs alle de fordele, der tilbydes på dit kreditkort. Du ved aldrig, hvornår man kunne blive handy.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.