Sådan bruger du din højre hjernehalvdel Hvornår du koldt opkald – låse power i din højre hjernehalvdel for cold calling succes!

Du kæmper med cold calling proces?For mange af os er det en opslidende oplevelse. Det er fordi vi forsøger at føre en samtale fra en stiv og lineær sted. Vi forsøger at følge en strategi eller et script.

Således, når det kommer til at have en afslappet og behagelig kolde kaldende samtale, det bare virker meget godt.

Vores “højre hjerne” er meget forskellig fra en trinvis, logiske, lineære processer.Det er økologisk og intuitiv. Den højre hjernehalvdel handler om ting som at tale og relationer.

Så hvorfor vi slukke denne meget kvalificerede del af os selv når vi gør netop dette i kolde ringer–at have samtaler og deltage i nogle slags forhold med en fyr menneskelige?Godt, har vi været uddannet ud af det. Vi har mistet den normale strøm af vores intuitive, højre hjernehalvdels evner i cold calling. Vi har byttet det til salg scripts og strategier, åbning og lukning “linjer.”

På nogle måder, kan man sige, at vi er blevet mindre menneskelige i vores kolde kald.Alle de intuitive elementer er taget ud af den kolde kaldende proces. Vi er fokuseret på salg, ikke på personen. Vi læsning en skrift i stedet for virkelig tale. Vi laver en pitch, ikke lytter.

Denne slags lyder ikke et spil for dig?Gøre en pitch, counter indvendinger, og tilbyde en afsluttende linje – alle med den hensigt at erhverve et salg. Det er derfor, de fleste af os forbinder cold calling med værste hvad sælger handler om. Det er begrebet “at gå i krig”. Du sætte på din rustning og spille en sind-og ordspil med nogen du aldrig har mødt.

På den anden side, hvad nu hvis vi engagerede vores højre hjernehalvdel magt til at bringe os ud af dette sted i ægte person til person kontakt? Hvad sker der? Nå, er den første ting, at du vil slappe af. Din højre hjernehalvdel er mere interesseret i erfaring end i mål. Du vil finde dig selv mindre stiv og mindre anspændt. Din kolde opfordrer talestemme vil have mindre af den afslørende “sælger” tone. Du vil føle sig mere normal, tale mere let, og lad en samtale flytter i eget tempo og fokus.

Når du gør dette, svare andre dig mere naturligt fordi de ikke føler jagede.Mange mennesker virkelig nyder virkelig mulighed for behagelig forbindelse, om interesseret i at købe eller ej.

Her er seks nøgler til at justere din tankegang at udnytte kraften i din højre hjernehalvdel, når du kold ringer:

1.Den højre hjernehalvdel er interesseret i processen, ikke resultater.

Før du foretager et koldt opkald, Sørg for dit fokus ikke er på at gøre salget.Det er målet. At sætte alle dine fokus på et mål saboterer din nydelse af selve processen. Mener derfor, at selv, “mit mål er at gøre salg men at oprette en samtale baseret på hvordan jeg kan hjælpe anden personen.”

2.Den højre hjernehalvdel er intuitiv, ikke beregning af eller manipulerende

Når du laver din kolde opkald, undgå ændring af hvem du er for at sikre salg.Være din hverdagen afslappet self–som hvis du ringer en ven. Der er ingen grund til at være “på scenen” eller kunstigt entusiastiske.

Den højre hjernehalvdel er ægte, normale, afslappede og decideret ikke-kunstige.

Dette er en fantastisk måde at være når man taler med potentielle kunder.Folk ved, hvornår du bliver ægte og når du ikke. Således, de altid reagere meget mere positivt på en person, der er at være “rigtig.”

3.Den højre hjernehalvdel er fleksible snarere end lineær

Smide din lineær salg script og strategier.Generere en spontan samtale baseret på de problemer, du kan hjælpe andre personen løse. Tillad dine kolde opkald samtaler til at “ånde”. Tillad emne at vandre lidt fra tid til anden.

4.Den højre hjernehalvdel ser tingene holistisk

Se den person, du ringer som en anden person, ikke en “perspektiv.” Give slip på “køber-sælger” mentaliteten.Du ønsker ikke at “få” et salg fra nogen. Dit fokus er på det større billede, som omfatter velfærd af din udsigt såvel som dig selv.

5.Den højre hjernehalvdel er åbne, ikke stift

Må ikke bekymre dig om at køre den kolde kaldende samtale frem.I stedet, åbne dine opkald med en erklæring, der fokuserer på et problem, du kan løse og inviterer et svar som, “Hvad mener du?” eller “Fortælle mig mere.”

Når du begynder at tappe strøm af din højre hjernehalvdel mens cold calling, vil du begynde at have det sjovt.Du vil blive overrasket over hvordan folk reagerer til dig. Hvad mere er, i slutningen af dag vil ikke du blive brændt. Du vil være energisk og virkelig lykkelig.

Det er styrken i din højre hjernehalvdel.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.