Alle succesfulde iværksættere gør dette

Alle ønsker at tjene penge! Nogle ønsker at tjene penge ved at eje deres egen virksomhed. Alle succesfulde iværksættere har selvdisciplin til at opbygge deres forretning. De fleste af os har hørt sige “du har brug for penge til at tjene penge”. Dybest set, hvad dette betyder er, du skal investere penge i din virksomhed, hvis det er for at tjene penge. Nogle 24% af alle opstart små virksomheder mislykkes inden for to år. Det er fordi livet af din virksomhed er afhængig af dig i løbet af disse tidlige år. Hvis du skal afhænge af den virksomhed, det vil sandsynligvis mislykkes. De første år af en virksomhed sjældent viser overskud, fordi du re investerer dine penge tilbage i det.
De fleste af os bruger penge på underholdning, om det er at spise ud på gode restauranter, film, biler, cykler, spil, store legetøj, etc… Nogle af os kan komme op med kontanter til vores online forretning ved at ikke spise ud én gang om måneden! Der bør ikke være så svært at gøre, som mange af os bruger flere og flere penge på vægttab produkter!
Hvis du ønsker din virksomhed at vokse skal du fodre den. Du skal bruge penge til at tjene penge, selv om det er et lille beløb, vil det stadig vokse nogle. Du kan ikke vinde i lotteriet uden først at købe en billet!
Alle succesfulde iværksættere bruger en vis mængde hver måned på deres forretning. Sikker på siger du de er at tjene penge, så de har det til at bruge. Men faktisk du starter ud at investere en større procentdel af din fortjeneste så du vil senere som din virksomhed vokser. De fleste mennesker, der starter en offline forretning normalt investere en stor mængde af kapital, før de se nogen penge kommer. Du er nødt til at konstant re-investere dine penge.
Det er hvor en online forretning er unikke. Du kan starte med meget lidt kapital og investere som du lærer. Du stadig nødt til at investere nogle penge og tid, eller du vil ikke vokse. Du skal bruge klogt selv, hvor du vil se resultater. Du skal læse og gøre nogle forskning, før du bruger. Der er masser af måder at smide dine penge væk, hvis du er ny og ikke forsigtig. Der er også mange måder at modtage værdifulde oplysninger online, som er gratis. En måde læse gratis artikler af dem, der har succes. Du vil finde mange af disse gratis artikler på:
Også hvis du er i en MLM eller affiliate program, skal du have en up-line leder. De vil hjælpe dig med gode råd, fordi det er i deres bedste interesse for dig at lykkes!

Denne paragraf må være optrykt, forudsat det er udgivet i sin helhed, herunder forfatteren bio og hyperlink til Webadressen nedenfor.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.